Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 00:29
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט תפוחי אדמה פיקנטי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8001   

סלט תפוחי אדמה פיקנטי
4 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 כף שמן שומשום
1 כף גרגרי שומשום
1 כף גרגרי חרדל
2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כף רוטב צ'ילי חריף (או לפי הטעם)
2 כפות מיץ לימון טרי
1/2 כפית מלח או לפי הטעם
2 בצלים ירוקים פרוסים
8 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים

דרך הכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות אך לא להתפוררות, מסננים, מסירים את הקליפה וחותכים לקוביות או גזרות.
  2. במחבת רחבה מחממים את שמן השומשום, מוסיפים את גרגרי השומושום וגרגרי החרדל ומטגנים בבחישה מספר שניות, מוסיפים את הג'ינג'ר ומטגנים בבחישה עוד דקה.
  3. מוסיפים את הפטריות, מטגנים עוד שתי דקות, מוסיפים רוטב הצ'ילי ומיץ הלימון ומטגנים בבחישה קלה עוד דקה.
  4. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל הירוק ומערבבים בעדינותתפוחי האדמה , מטגנים עוד דקה ומגישים.
  5. ניתן להגיש את הסלט חם או בטמפרטורת החדר.
אין תגובות עדיין
סלט תפוחי אדמה פיקנטי By , 2005-06-19T11:06:34+03:00 סלט תפוחי אדמה פיקנטי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 תפוחי אדמה בגודל בינוני1 כף שמן שומשום1 כף גרגרי שומשום1 כף גרגרי חרדל2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורד1 כף רוטב צ'ילי חריף (או לפי הטעם)2 כפות מיץ לימון טרי1/2 כ... Instructions: מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות אך לא להתפוררות, מסננים, מסירים את הקליפה וחותכים לקוביות או גזרות.במחבת רחבה מחממים את שמן השומשום, מוסיפים את גרגרי השומושום וגרגרי החרדל ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר