Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 06:35
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נגיסי עוף יפניים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12027   

נגיסי עוף יפניים
2 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים: 10
[6 מדרגים]
 
מרכיבים
2 חזות עוף חתוכים לקוביות גדולות

למישרה(מרינדה):
3 כפות רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
2 שיני שום כתושות
קורט פלפל שחור
מעט מלח

לציפוי:
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח
שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה

מערבבים בקערה את מרכיבי המישרה ומוסיפים את קוביות העוף, מניחים לספיגת טעמים של 30 דקות.

מחממים שמן לטיגון עמוק.

מערבבים בקערה את הקמח והקורנפלור, מסננים את העוף מהמישרה, מגלגלים כל קובית עוף התערובת הקמח ומטגנים עד להזהבה עמוקה, מוציאים לנייר מגבת לספיגת עודפי שמן, מגישים על מצע חסה בתוספת לימון.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
ראובן מ. (עורך)
אין צורך, אבל זה אילוץ מוטב לעשות זאת עטוף היטב במקרר, ושם - ההתייחסות היא כמו לכל עוף בקירור
11
האם ניתן להשרות במרינדה גם כמה שעות,ואם כן עד כמה?
10
ציון 10
הכנתי...כולם ליקקו אצבעות...תודה
9
ראובן מ. (עורך)
ניתן.
8
ניתן להחליף את הקורנפלור בפירורי לחם?
7
ציון 10
מעדן...תודה רבה!!!
6
ציון 10
מתכון מעולה. קל הכנה וממש טעים.
5
ציון 10
ניתן להשתמש במתכון גם לחלקי עוף אחרים כנפיים לדוגמא
אים ניתן לקבל מתכון של חלקי עוף מטוגנים בציפוי פריך
4
ציון 10
מעולה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ללא הקורנפלור הציפוי יהיה קשה יותר.
2
ברנדי (במטבח)
האם ניתן להחליף את הקורנפלור בקמח רגיל?
1
ציון 10
טעים ביותר.
נגיסי עוף יפניים By , 2005-03-29T05:50:53+02:00 נגיסי עוף יפניים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 2 חזות עוף חתוכים לקוביות גדולות למישרה(מרינדה):3 כפות רוטב סויה1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד2 שיני שום כתושותקורט פלפל שחורמעט מלחלציפוי:... Instructions: מערבבים בקערה את מרכיבי המישרה ומוסיפים את קוביות העוף, מניחים לספיגת טעמים של 30 דקות.מחממים שמן לטיגון עמוק.מערבבים בקערה את הקמח והקורנפלור, מסננים את העוף מהמישרה, מגלגלים כל קו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר