Pesto
תפריט
ה', 09 דצמ 2021, 03:52
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקלוני גבינה ואגוזים

חטיפי בצק עלים עם גבינת רוקפור ואגוזים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3392   

מקלוני גבינה ואגוזים
40 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1 חבילה בצק עלים (500 גר') מופשר
1 ביצה טרופה
100 גר' גבינת רוקפור או כל גבינה חריפה
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
פלפל שחור גרוס

דרך הכנה
  1. מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 25X50 ס"מ.
  2. מורחים קלות בעזרת מברשת את הבצק בביצה הטרופה.
  3. מגרדים מפזרים את הגבינה בעזרת פומפיה על מחצית הבצק.
  4. מפזרים מעל את האגוזים ופלפל שחור לפי הטעם.
  5. מקפלים את מחצית הבצק ללא המלית על המלית ומרדדים שוב למלבן בגודל 25X50 ס"מ.
  6. מניחים על תבנית ומכניסים למקרר לשעה.
  7. מחממים את התנור ל-190°.
  8. מוציאים את הבצק מהמקרר, חוצים את הבצק לשני חלקים בגודל 25X25 ופורסים כל חלק ל-20 פסים שווים ברוחבם.
  9. מסובבים מעט כל פס כבורג ומניחים על נייר אפיה בתבנית תנור.
  10. אופים כ-20 דקות או עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים.
  11. שומרים בצנצנת אטומה.
אין תגובות עדיין
מקלוני גבינה ואגוזים By , 2005-05-01T16:05:32+03:00 מקלוני גבינה ואגוזים חטיפי בצק עלים עם גבינת רוקפור ואגוזים. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 40 Tags: none Ingredients: - 1 חבילה בצק עלים (500 גר') מופשר1 ביצה טרופה100 גר' גבינת רוקפור או כל גבינה חריפה2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים דקפלפל שחור גרוס... Instructions: מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 25X50 ס"מ.מורחים קלות בעזרת מברשת את הבצק בביצה הטרופה.מגרדים מפזרים את הגבינה בעזרת פומפיה על מחצית הבצק.מפזרים מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר