עוגיות אגוזי מלך וצימוקים
עוגיות אגוזים וצימוקים רכות.

24 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
מרכיבים
180 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
200 גר' קמח תופח כשר לפסח
100 גר' צימוקים קצוצים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
200 גר' קמח תופח כשר לפסח
100 גר' צימוקים קצוצים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
- מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה.
- מוסיפים את הביצה תוך כדי הקצפה, מגרדים את הקערה ומקציפים שוב.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט, מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומערבבים.
- מנטפים כמות של כף על נייר האפיה במרווחים של 5 ס"מ בין העוגיות.
- אופים כ-15 דקות או עד שהעוגיות מתקשות אך עדיין בהירות.
- מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
- לא לפסח, ניתן להכין את העוגיות עם קמח תופח רגיל.
- ניתן להחליף את הצימוקים בכמות זהה של שוקולד צ'יפס או כל פרי מסוכר קצוץ.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- לחמניות בצל [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"