רוטב בשמל לפסח
* תמונה להמחשה

8 מנות

קושי: בינוני
» רטבים» או ארוחה קלה
מרכיבים
- 100 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות
- 4 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1/2 כפית מלח או לפי הטעם
- קורט פלפל לבן או לפי הטעם
- 1/2 כוס מרק עוף
- 3/4 כוס שמנת צמחית
- 1 כף פטרוזילה קצוצה דק
דרך הכנה
- ממיסים את המרגרינה בסיר קטן.
- מוסיפים את קמח תפוחי האדמה, המלח והפלפל ובוחשים עד לקבלת תערובת ללא גושים.
- מוסיפים את המרק ובחושים בחימום עד להמסת התערובת, ממשיכים לבשל עד לסמיכות.
- מוסיפים את השמנת והפטרוזיל ומערבבים בחימום עד להסמכה, אם התערובת סמיכה מדי ניתן להוסיף מעט מרק.
- מסירים מהאש ומצננים, מחממים מעט לפני ההגשה.
הערות
- ניתן להחליף את השמנת בחלב (קרם) קוקוס או בשמנת לחלב ריץ'.
- ניתן להוסיף לרוטב פטריות פרוסות.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -