Pesto
תפריט
ב', 04 נוב 2024, 13:00
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בישקוטי לפסח

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11022   

בישקוטי לפסח
50 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 9.4
[7 מדרגים]
 
מרכיבים

4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית שקדים
1/2 1 כוסות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
לציפוי:
1 כף קינמון
1 כוס סוכר

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לקינמון והסוכר עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 , מגלגלים כל חלק לגליל ומניחים את הגלילים בתבנית.
  4. אופים כ-30 דקות ומוציאים מהתנור.
  5. עזרת סכין משוננת חותכים פרוסות אלכסוניות בעובי 1.5 ס"מ.
  6. מערבבים את הקינמון והסוכר לציפוי בקערה, טובלים כל עוגיה בסוכר קינמון ומניחים חזרה בתבנית על הצד החתוך.
  7. מחזירים את התבנית לתנור ומורידים לחום נמוך, משאירים ליבוש בתנור עד שהעוגיות יבשות לחלוטין.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
17
ציון 8
עוגיות מעולות מכינה אותם בכל ימות השנה, קוצצת פירות יבשים, וזה מעולה
16
דפנה (מנוסה)
זו שוב אני. אחרי האפיה חילקתי את המאפה ל4 חלקים ופרסתי דק פזרתי סוכר וקינמון ויבשתי. יצא מאד טעים.
13
ציון 8
הכנתי את הבישקויטים יצאו נחמד .
12
אפשר רק קמח תפוחי אדמה וכמה
11
ציון 10
פשוט נהדר גם לימות השנה למי שלא משתמש במרגרינה !!!הכנתי אותם שוב לשבת הזו פשוט עוד אין לי קמח מלא !!
10
ראובן מ. (עורך)
בישקוטי יוצא יבש יחסית.
9
האם הם יוצאים רכים?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי, קמח מלא מתנהג כמו קמח מצה, אותה כמות.
7
ציון 10
האם אפשר להכין את העוגיות מקמח רגיל או מקמח מלא ומה הכמויות.
עשית את העוגיות אם קמח המצה ויצא מעולה
5
ציון 10
שלום,
הכנתי את הבישקוטים אתמול, יצא טעים טעים טעים.... מומלץ!
4
ציון 10
אבי איזה טלפטיה הכנתי היום, וכמובן נהדר יחד עם קפה ותה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן.
2
שונט (מקצוענ/ית)
אבי האם ניתן להחליף את קמח ת.א בקמח תירס? תודה לך
1
ציון 10
תודה אבי מאד טעים
בישקוטי לפסח By , 2005-03-30T18:03:14+02:00 בישקוטי לפסח Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 50 Tags: none Ingredients: - 4 ביצים 1 כוס שמן1 כוס סוכר1 כפית תמצית שקדים1/2 1 כוסות קמח מצה2 כפות קמח תפוחי אדמה1/4 כפית מלח1/2 כוס אגוזי מלך קצוציםלציפוי:... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לקינמון והסוכר עד לקבלת בצק אחיד.מחלקים את הבצק ל-2 , מגלגלים כל חלק לגליל ומניחים את הגל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר