עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד
עוגיות מרנג אגוזים ושוקולד יבשות, מצוינות לפסח.

24 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
3 חלבונים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
300 גר' שוקולד צ'יפס קטנים מאד
1 כוס אגוזים קצוצים דק
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
300 גר' שוקולד צ'יפס קטנים מאד
1 כוס אגוזים קצוצים דק
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-200°.
- בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, כף בכל פעם עד להבלעת כל כמות הסוכר.
- מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף עוד 3 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את השוקולד צ'יפס בקיפול לקצף, מוסיפים את האגוזים בקיפול,
- מנטפים כמות של כפית מלאה על נייר אפיה בתבנית, מכניסים לתנור וסוגרים את חום התנור, משאירים לייבוש בתנור סגור כל הלילה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מטבל גבינה עם בצל מטוגן [אורן בר] -
- עוגת שוקולד ברוטב דובדבנים [אבי מ.] - עוגה שוקולד נמוכה במרקם פאדג'
- צלי בקר וירקות [אבי מ.] - צלי קוביות בשר בקר וירקות
- פלפל ממולא [רגבקוק] - תוספות
- בצלצלים מזוגגים ביין [אבי מ.] - תוספת נהדרת למנות בשר ועוף.
- סהרוני וניל צ'כים [mirich] - עוגיות חג המולד (לא רק) טבעוני
- עוגיות שקדים Amaretti [אבי מ.] - עוגיות שקדים איטלקיות.