Pesto
תפריט
ג', 13 מאי 2025, 12:13
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות זילוף חמאה

עוגיות פריכות ועשירות בטעם חמאה.    
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 20212   

עוגיות זילוף חמאה
70 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[7 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גר' חמאה רכה
  • 1/4 1 כוסות אבקת סוכר מנופה
  • 2 חלמונים או 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית שקדים/לימון/תפוז
  • 1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°.
  2. מנפים את הקמח והמלח ומניחים בצד.
  3. מקציפים את החמאה עד להתרככות מלאה, מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים בהקצפה לתערובת חלקה ובהירה.
  4. מוסיפים את החלמונים והתמציות ומקציפים עוד דקה.
  5. מוסיפים את הקמח בהדרגה בהקצפה איטית עד ללקבלת תערובת אחידה.
  6. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים טבעות או כל צורה במכשיר ללחיצת עוגיות עם צנטר כוכב על נייר אפיה לא משומן או ישירות על תבנית לא משומנת.
  7. אם העוגיות רכות מדי מכניסים לקרור עד להתקשות העוגיות. 
  8. אופים כ-8 דקות עד להזהבה יפה.
  9. מוציאים ומצננים בתבנית 3 דקות, מעבירים לצינון מלא על רשת.
  10. ניתן לבזוק מעט אבקת סוכר מעל.
הערות
  • לעוגיות בטעם שוקולד, להחליף 1/4 כוס קמח ב-1/4 כוס קקאו.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
19
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
17
רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין את העוגיות
האלה עם מכשיר עוגיות כלשהוא במקום עם היד כדי שיהיה יותר...»»
16
ציון 10
איזה כייף להכין וכיף יותר שניגמר אחרי 10 דקות :) תודה
15
ציון 10
שלום אבי שמי סופיה ורציתי להגיד לך שכל הכבוד לך על המתכון המעולה הזה ממש טעים וריח מדהים כשאופים את העוגיות האלו
14
ציון 10
כל כך הרבה זמן חיפשתי מתכון לעוגיות הדניות מחמאה כמו שמייבאים לארץ בקופסאות מפח והנה סוף סוף בשעה טובה...»»
13
ציון 10
אפיתי את העוגיות ביום שישי , החלפתי במחמאה במקום חמאה , היה צורך להוסיף יותר קמח לבצק כדי שהיה נוח לעבוד...»»
12
ראובן מ. (עורך)
מאחסנים בצנצנת אטומה. העוגיות יכולות להישמר לזמן רב באיטום נאות, בייחוד אם לא פותחים, ממש כמו עוגיות...»»
11
ריי (מקצוענ/ית)
לאחר האפיה ניתן לאחסן בקופסא? ולכמה זמן? בגלל החמאה.
10
ראובן מ. (עורך)
מומלץ להכניס את הקמח בהדרגה עד למידת הרכות הנדרשת של התערובת.
9
ציון 10
העוגיות מוצלחות מאוד, רק שלא הצלחתי ללחוץ את הבצק דרך צנטר (שקית חד פעמית עם צנטר גדול.)
יכול להיות...»»
8
תודה רבה על המתכון.עוגיות טעימות מאוד רק שלא היה לי תמצית לימון אז שמתי כפית מלימון סחוט יצא מעולה
6
שלום, עשיתי את הבצק, הכנסתי למכונה אבל משום מה המכונה לא מבצעת חיתוך לעוגה ? מה עלי לעשות האם המכונה...»»
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לגבי מוצרים אפויים זה תלוי בצורת האריזה, החומרים שנעשה שימוש באפיה וכו', יש צורך בתוספת חומר משמר ולא...»»
4
לאבי תודה רבה על העזרה בסופגניות (:
שאלה לגבי אריכות חיי מדף לבצק פריך.
כדי לשמר עוגיות בצק...»»
3
ציון 10
העוגיות חמאה יוצאות נהדרות פריכות וטעימות
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להשתמש ב"מחמאה", להוסיף מעט יותר קמח.
1
האם אפשר לשים במקום חמאה מרגרינה בטעם חמאה?
עוגיות זילוף חמאה By , 2005-03-29T00:52:47+02:00 עוגיות זילוף חמאה עוגיות פריכות ועשירות בטעם חמאה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 70 Tags: none Ingredients: - 1/2 2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 200 גר' חמאה רכה 1/4 1 כוסות אבקת סוכר מנופה 2 חלמונים או 1 ביצה 1 כפית תמצית... Instructions: מחממים את התנור ל-200°. מנפים את הקמח והמלח ומניחים בצד. מקציפים את החמאה עד להתרככות מלאה, מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים בהקצפה לתערובת חלקה ובהירה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר