עוגיות טוויל
עוגיות ניטוף דקיקות ופריכות, משמשות גם כמרכיב במנות קינוח.

18 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
50 גר' חמאה
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 כפית גרידת קליפת תפוז או לימון
50 גר' קמח
דרך הכנה
- מחממים תנור ל-190°, מניחים נייר אפיה בתבניות תנור.
- ממיסים את החמאה ומניחים לצינון.
- מקציפים את החלבונים לקצף ראשוני, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף לקצף יציב.
- מוסיפים את גרידת התפוז ומקפלים יחד עם הקמח והחמאה.
- מנטפים כמות של 2 כפות על נייר האפיה, משטחים בעזרת גב הכף לעיגול בקוטר 8 ס"מ דק.
- אופים כ-6 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים ומניחים מייד על מערוך ומעגלים, אם העוגות מתקשות לפני העיצוב מכניסים שוב לתנור למספר דקות.
- מניחים על רשת לצינון והתקשות.
- שומרים בכלי סגור היטב.
הערות
- ניתן לפזר מעל העוגיות לפני האפיה מעט שקדים מולבנים פרוסים או קצוצים או פיסטוק קצוץ.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


3
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- כיסונים ממולאים מטוגנים [אבי מ.] - כיסונים במלית תפוחי עץ או שוקולד
- שורוקות - לחמניות צימוקים מתוקות [אבי מ.] - לחמניות חלב מתוקות עם צימוקים מהמטבח המצרי.
- מאפה גבינות וחצילים [אודם] - מנות ראשונות - חלבי
- עוגת תפוזים לחה [אבי מ.] -
- סלט סלק מבושל [חנהל'ה] - עם טוויסט שעושה את ההבדל
- עוגיות שקדים דקיקות [אבי מ.] -
- עוגת גבינה קרה בציפוי קרמל ופקאנים [אבי מ.] -