Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 13:50
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס שקדים

טרפלס שוקולד מריר מועשרים בשקדים טחונים.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4542   

טרפלס שקדים
36 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים» קפה
ציון גולשים: 1
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1/2 כוס שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר (לפחות 56% מוצקי קקאו) קצוץ
30 גר' חמאה
3 כפות ליקר שקדים
75 גר' שקדים מולבנים טחונים
1/2 כוס אבקת סוכר מנופה
לציפוי:
קקאו טוב או אגוזים קצוצים

דרך הכנה
  1. מחממים את השמנת בסיר קטן עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. מוסיפים את שאר החומרים פרט לחומרי הציפוי ומערבבים היטב.
  3. יוצקים לכלי שטוח ומכניסים לקרור של לפחות 4 שעות או ללילה.
  4. מניחים את הקקאו או האגוזים הקצוצים בצלחת שטוחה.
  5. קורצים כמות של כף ויוצרים בזריזות כדורים, מגלגלים מייד בצלחת בה הונח הציפוי הרצוי, אם תערובת מתרככת מחזירים לקירור במקרר.
  6. מניחים בכלי בשכבות כשבינהן נייר אפיה ומאחסנים במקרר עד להגשה.
  7. מוציאים מספר דקות לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 1
לצערי, התאכזבתי מאוד מהמתכון .העיסה טעימה אךלא יציבה בטמפרטורת החדר.אמנם אחרי הקפאה מתקשה אך לא תוכל...»»
טרפלס שקדים By , 2005-03-28T21:04:16+02:00 טרפלס שקדים טרפלס שוקולד מריר מועשרים בשקדים טחונים. Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 36 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוס שמנת מתוקה200 גר' שוקולד מריר (לפחות 56% מוצקי קקאו) קצוץ30 גר' חמאה3 כפות ליקר שקדים75 גר' שקדים מולבנים טחונים 1/2 כוס אבקת סוכר מנופהלציפוי:... Instructions: מחממים את השמנת בסיר קטן עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים עד להמסה וקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את שאר החומרים פרט לחומרי הציפוי ומערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר