Pesto
תפריט
ה', 02 אפר 2020, 16:07
110442 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט כרוב בויניגרט

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5268   

סלט כרוב בויניגרט
8 מנות
הכנה וקירור
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1 כרוב בגודל בינוני
1/3 כוס חומץ יין לבן
1/3 כוס שמן זית כתית
2 כפות זרעי קימל
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

דרך הכנה
  1. חוצים את הכרוב ומסלקים את הליבה.
  2. חותכים כל חצי לשלושה חלקים לאורכו ופורסים לרוחב לרצועות בעובי 1 ס"מ, מניחים בקערה גדולה.
  3. מערבבים את כל שאר החומרים בקערה נוספת, מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, יוצקים על רצועות הכרוב ומערבבים.
  4. מניחים במקרר לשלוש שעות לפחות לספיגת טעמים, מערבבים מדי פעם.
הערות
  • כדאי להכין את הסלט יום לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ערב טוב לכולם ברצוני לדעת מה אפשר במקום קימל הסלט נשמע טוב
סלט כרוב בויניגרט By , 2005-03-28T15:32:44+02:00 סלט כרוב בויניגרט Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 כרוב בגודל בינוני1/3 כוס חומץ יין לבן1/3 כוס שמן זית כתית2 כפות זרעי קימל2 בצלים ירוקים פרוסים דק2 כפות מיץ לימון טרימלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם... Instructions: חוצים את הכרוב ומסלקים את הליבה. חותכים כל חצי לשלושה חלקים לאורכו ופורסים לרוחב לרצועות בעובי 1 ס"מ, מניחים בקערה גדולה. מערבבים את כל שאר החומרים בקערה נוספת, מוסיפים מלח ופלפל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר