מרובעי מקדמיה ומייפל
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
100 גר' אגוזי מקדמיה
200 גר' חמאה
150 גר' סוכר
180 מיל' סירופ מייפל
2 ביצים
180 גר' קמח
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות, משמנים תבנית 20X20.
- מקצצים גס את אגוזי המקדמיה וקולים מעט עד להשחמה קלה מאד, מוציאים ומצננים.
- מורידים את חום התנור ל-185 מעלות.
- מחממים וממיסים את החמאה, מוסיפים לחמאה המומסת את הסוכר ואת הסירופ ומערבבים היטב.
- מערבבים פנימה את הביצים אחת אחר השניה.
- מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח ומערבבים רק עד שהתערובת מתאחדת קלות, לא לערבב יתר על המידה.
- מוסיפים את האגוזים מומערבבים קלות.
- יוצקים לתבנית ומשטחים.
- אופים כ-25 דקות או עד שקיסם יוצא מעט לח.
- מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
- חותכים לרבועים 5X5 ומניחים בעטרות נייר.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חזה עוף טריאקי [אבי מ.] -
- עוגת ספוג דבש [אבי מ.] - עוגת דבש מצוינת, בהירה וקלילה.
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- רוטב סויה-בלסמי ויניגרט לסלט [אבי מ.] -
- פטריות מוקפצות ברוטב דבש וסויה [אבי מ.] -