מרובעי צימוקים בטעם לימון
* תמונה להמחשה By Joe Foodie, via Wikimedia Commons

24 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
2 כוסות צימוקים כהים ללא גרעינים
1 קופסה חלב מרוכז ממותק(400 גר')
1 כף מיץ לימון
1 כף גרידת קליפת לימון
250 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/3 1 כוסות דחוסות סוכר חום
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1/2 2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1 קופסה חלב מרוכז ממותק(400 גר')
1 כף מיץ לימון
1 כף גרידת קליפת לימון
250 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/3 1 כוסות דחוסות סוכר חום
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1/2 2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני.
-
מחממים בסיר את הצימוקים, החלב המרוכז, מיץ הלימון וקליפת הלימון עד לרתיחה,
מסירים מהאש ומניחים לצינון. - בקערה מערבבים את החמאה, הסוכר החום ותמצית הוניל, בוחשים היטב.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, פתיתי שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה, שומרים 2 כוסות תערובת בצד.
- משטחים את יתרת התערובת בתבנית 33x22 ומהדקים, יוצקים מעל את תערובת הצימוקים ומפזרים את יתרת התערובת שנשמרה בצד מעל באופן אחיד.
- מכניסים לאפיה של 25-30 דקות או עד לקבלת גוון מוזהב.
- מוציאים, מצננים וחותכים למרובעים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -