עוגת פירות יבשים בחושה

12 מנות
אפיה

קושי: לא צוין
» עוגות» קפה
מרכיבים
100 גר' משמשים מיובשים
150 גר' שזיפים מיובשים מגולענים
50 גר' צימוקים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
גרידת קליפת לימון אחד
300 גר' מרגרינה
1/3 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
6 ביצים
1/4 2 כוסות קמח תופח
100 גר' קורנפלור(עמילן תירס)
4 כפות ברנדי
150 גר' שזיפים מיובשים מגולענים
50 גר' צימוקים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
גרידת קליפת לימון אחד
300 גר' מרגרינה
1/3 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
6 ביצים
1/4 2 כוסות קמח תופח
100 גר' קורנפלור(עמילן תירס)
4 כפות ברנדי
דרך הכנה
- מנפים את הקמח הקורנפלור וסוכר הוניל לקערה.
- חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים.
- בקערה מקציפים את המרגרינה והסוכר, מוסיפים את גרידת הלימון ומוסיפים תוך כדי ערבול לסירוגין את הביצים והקמח המנופה כף אחר כל ביצה ואת הברנדי.
- בעזרת כף עץ מבליעים את יתרת הקמח ואת הפירות הקצוצים ומעבירים לתבנית משומנת מאורכת (30 ס"מ) בעלת דפנות גבוהות*.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כשעה, מוציאים ומצננים, מפזרים מעט אבקת
סוכר מעל.
*לא תבנית אינגליש חד פעמית!
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- צמת שוקולד [אבי מ.] - לא מבצק שמרים
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- מרק עדשים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה פסיפלורה [אבי מ.] - עוגה קרה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- פאי אגסים [אבי מ.] - פאי במלית שקדים ואגסים פרוסים.
- עוגות שוקולד "לבה" [אבי מ.] - עוגת פונדנט שוקולד אישית עם מרכז שוקולד נוזלי, ניתן להכין מספר ימים מראש ולאפות ממש לפני ההגשה