עוגיות זילוף מרציפן

20 מנות
אפיה

קושי: מתקדם
» עוגיות» קפה
מרכיבים
2 ביצים מופרדות
125 גר' מרציפן
1 שקית סוכר וניל
125 גר' חמאה
125 גר' אבקת סוכר מנופה
125 גר' מרציפן
1 שקית סוכר וניל
125 גר' חמאה
125 גר' אבקת סוכר מנופה
דרך הכנה
- מגרדים את המרציפן בפומפיה לתערובת פירורית.
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא יבש, מניחים בצד.
- מקציפים בקערת המיקסר את המרציפן, סוכר הוניל, החמאה טאבקת הסוכר לתערובת אחידה.
- מוסיפים את החלמונים תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף לתערובת אחידה.
- מקפלים את החלבונים לתערובתץ
- מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכבי ומזלפים על נייר אפיה בתבנית תנור צורות.
- מכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש ל-200° כ-10 דקות בלבד.
- מצננים מעט בתבנית ומעבירים לצינון מלא על רשת.
הערות
- הכמות לפי גודל וצורת העוגיות המזולפות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- עוגיות שיבולת שועל וצימוקים [אבי מ.] - עוגיות בריאות רכות
- לזניה גבינה וירקות [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.