מרק כרובית

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» מרקים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
1 ראש כרובית בינוני
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
3 כוסות מרק עוף
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל לבן
150 גר' גבינת פרמזן מגורדת
קוביות לחם מטוגנות
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
3 כוסות מרק עוף
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל לבן
150 גר' גבינת פרמזן מגורדת
קוביות לחם מטוגנות
דרך הכנה
- מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים ושוטפים היטב תחת מים זורמים.
- מרתיחים מים בסיר בינוני ומוסיפים את מיץ הלימון, מוסיפים את הכרובית ומבשלים כ-5 דקות בלבד, מסננים את הכרובית מהמים.
- מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את השום, מאדים עד שהשום מזהיב מעט ומוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הכרובית, מבשלים עד שהכרובית מתרככת.
- לקראת סוף הבישול מוסיפים את השמנת המתוקה, מבשלים עד לפני רתיחה.
- בודקים תיבול ויוצקים לקערות הגשה.
- מפזרים מעט גבינת פרמזן מגורדת וקוביות לחם מטוגנות ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סטייק ברוטב פטריות מוקרם [אורן בר] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -
- טראפל בראוניס [אבי מ.] -
- אצבעות מוצרלה ורטבים [אבי מ.] - אצבעות מוצרלה בציפוי פריך ו-4 רטבים לבחירה
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -