Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:49
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת ריויון פקאנים

עוגה לקפה קלת הכנה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8533   

עוגת ריויון פקאנים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

1/2 1 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס ריויון
2 ביצים
1/2 כפית תמצית וניל
50 גר' חמאה או מרגרינה מומסת

לציפוי:
4 כפות קמח
4 כפות סוכר חום כהה
4 כפות סוכר רגיל
50 גר' חמאה קרה
1/4 כפית קינמון
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני.
  2. מנפים ומערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר והמלח.
  3. בקערה נוספת מערבבים את הריויון, הביצים, תמצית הוניל והחמאה המומסת.
  4. מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת החומרים היבשים ובוחשים רק עד לקבלת תערובת רטובה, לא לערבב יתר על המידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית 24 משומנת.
  6. מערבבים בעזרת הידיים בקערה את הקמח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, החמאה והקינמון עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
  7. מפזרים את התערובת על הבצק בתבנית.
  8. מכניסים לאפיה של 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
  9. מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
10
ראובן מ. (עורך)
כל מה שחמצמץ
9
הייתי מאוד רוצה להכין את העוגה אבל יש לי רק אשל בבית האם אפשר להשתמש בו במקום הריווין? תודה מראש
8
ציון 10
מעולה נגמרה ברגע!
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
3/4 כוס חלב מעורבב עם 1 כף חומץ, להניח ל-5 דקות.
ניתן להחליף בסוכר לבן באותה כמות.
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
4
שלום , האםא אפשר להמיר את הריויון ביוגורט , למשל?
3
תודה!
1
היי אבי
האם צריך לשמור את העוגה במקרר לאחר הצינון (בגלל הריויון)?
עוגת ריויון פקאנים By , 2005-03-28T00:45:22+02:00 עוגת ריויון פקאנים עוגה לקפה קלת הכנה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 כוסות קמח 3/4 כוס סוכר1/2 1 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח3/4 כוס ריויון2 ביצים1/2 כפית תמצית וניל50 גר' חמאה או מרגרינה מומסתלציפוי:... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני. מנפים ומערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הריויון, הביצים, תמצית הוניל והחמאה המומסת. מוסיפים את תער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר