עוגיות מפירות יבשים

30 מנות
אפיה
בריאות

קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
300 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/4 1 כוסות דחוסות סוכר חום
1 ביצה
2 כפיות תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית מלח
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל(קוואקר)
1 כוס תערובת פירות יבשים קצוצים
1/4 1 כוסות דחוסות סוכר חום
1 ביצה
2 כפיות תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית מלח
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל(קוואקר)
1 כוס תערובת פירות יבשים קצוצים
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-175°.
- מנפים את הקמח, אבקת סודה לשתיה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט לקערה.
- מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת אורירית, מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים היטב, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים, מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל ותערובת הפירות היבשים ומערבבים.
- מניחים כמות של כף מלאה על נייר אפיה בתבנית במרחק 3 ס"מ בין העוגיות.
- אופים כ-10 דקות.
- מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -