עוגיות פירות יבשים

30 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
מרכיבים
150 גר' סוכר
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
300 גר' קמח
1 כוס תערובת פירות יבשים קצוצים
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
300 גר' קמח
1 כוס תערובת פירות יבשים קצוצים
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה.
- מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומקציפים.
- מוסיפים את הקמח בבחישה ידנית.
- מוסיפים את הפירות הקצוצים ומערבבים.
- אם הבצק יבש מוסיפים מעט חלב, הבצק צריך להיות גמיש ונוח לרידוד.
- מרדדים לעובי 1 ס"מ וקורצים עוגיות, מניחים על נייר אפיה בתבנית ואופים 10 דקות לעוגיות רכות או מעט יותר לעוגיות קשות יותר.
- מצננים על רשת.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -