אראנצ'יני - כדורי אורז סיציליאנים
גירסה במלית גבינה ובמלית בשר.
* המחשת AI

30 מנות
טיגון

קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
גירסת גבינה
30 גר' חמאה
1 בצל קטן קצוץ
1/2 1 כוסות אורז עגול (ארבוריו)
4 כוסות מרק עוף
1/2 כוס רוטב עגבניות
--------------------
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/2 כוס אפונה מוקפאת, מופשרת
1 ביצה (1)
מעט מלח ופלפל
120 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות
פרורי לחם
30 גר' חמאה
1 בצל קטן קצוץ
1/2 1 כוסות אורז עגול (ארבוריו)
4 כוסות מרק עוף
1/2 כוס רוטב עגבניות
--------------------
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/2 כוס אפונה מוקפאת, מופשרת
1 ביצה (1)
מעט מלח ופלפל
120 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות
פרורי לחם
דרך הכנה
- מחממים את החמאה בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות, מוסיפים את האורז ומערבבים, מוסיפים כוס מרק ובוחשים, לאחר שהנוזלים נספגו באורז מוסיפים עוד כוס וכך הלאה עד שכל כמות הנוזלים נספגה באורז והאורז התרכך, מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
- מוסיפים את שאר החומרים פרט לפירורי הלחם ומערבבים לקבלת עיסה אחידה ודביקה, קורצים כדורים בקוטר 5 ס"מ ומגלגלים בפירורי הלחם, מניחים בצלחת עד לסיום הכנת כל הכדורים.
- מחממים שמן בגובה 2 ס"מ במחבת ומטגנים את הכדורים מכל הצדדים עד לקבלת גוון זהוב ומוציאים לספיגת השמן על נייר סופג ומגישים מייד.
גירסת בשר
מכינים תערובת אורז כמו למתכון הקודם מוסיפים ביצה ורוטב עגבניות ומערבבים.
למלית:
1 בצל בינוני קצוץ
מעט שמן לטיגון
1/2 קג' בשר טחון
2 כפיות פטרוזיליה
1/2 כוס אפונה מוקפאת, מופשרת
- מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים ומערבבים עד שהנוזלים מתאדים והבשר פרורי.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, אפונה, המלח והפלפל.
- יוצרים מתערובת האורז כדורים בקוטר 5 ס"מ.
- יוצרים בכל כדור חור עמוק כך שתישאר רק מעטפת דקה, ממלאים ב-2 כפיות מלית וסוגרים.
- מגלגלים לכדור ומגלגלים בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עד לקבלת גוון זהוב.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת תפוזים [אבי מ.] - עוגת טורט תפוזים קלה וגבוהה
- תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
- עוגות שמרים [כרמית פריד] - עוגה שתקצור עבורכם המון מחמאות, בקלות רבה!
- תפוחי אדמה מוקרמים [אבי מ.] - תוספת קלאסית של תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים.
- סלט תפוחי אדמה כפרי [אבי מ.] -
- קוגל איטריות מתוק [אבי מ.] - מאפה אטריות חלבי מתוק
- עוגת פרג בחושה [אבי מ.] -