Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 15:00
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק חומוס איטלקי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11668   

* תמונה להמחשה By E4024 , via Wikimedia Commons
מרק חומוס איטלקי
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' חומוס יבש
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כוס שמן זית
3 עגבניות גדולות ללא הגרעינים קצוצות
1 כף רוזמרין יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
1 פלפל אדום חריף יבש שלם
מים
דרך הכנה
  1. להשרות את החומוס ללילה בקערה עם מים.
  2. לסנן את המים ולבשל בסיר במים כשעה וחצי או עד לריכוך, להוציא ולסנן.
  3. לטגן את הבצל בסיר בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל עוד כ-3 דקות עד לריכוך.
  4. להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
  5. להוסיף את הרוזמרין המלח והפלפל ולבשל עוד 5 דקות, להוסיף את החומוס והפלפל החריף ולבשל עוד 10 דקות.
  6. להוסיף מים לפי הסמיכות הרצויה ולהביא לרתיחה.
  7. לבשל ברתיחה 10 דקות ולהגיש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
2
בנוסף, להסמכת המרק אני מוציאה קצת חומוס עם הנוזלים של הבישול, מרסקת עם בלנדר ומחזירה לסיר (בסוף הבישול)
1
אני מוסיפה למרק עצמות של כנף הודו מעושן (להשיג במעדניות), ואת הבשר אני מוסיפה למרק בעת ההגשה... מרק מעולה
מרק חומוס איטלקי By , 2005-03-28T21:19:53+02:00 מרק חומוס איטלקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 500 גר' חומוס יבש 1 בצל גדול קצוץ 1/4 כוס שמן זית 3 עגבניות גדולות ללא הגרעינים קצוצות 1 כף רוזמרין יבש מלח ופלפל לפי הטעם 1 פלפל אדום חריף יבש שלם ... Instructions: להשרות את החומוס ללילה בקערה עם מים. לסנן את המים ולבשל בסיר במים כשעה וחצי או עד לריכוך, להוציא ולסנן. לטגן את הבצל בסיר בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר