Pesto
תפריט
ג', 11 פבר 2025, 22:26
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טבעות תפוחים מטוגנות

   
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10797   

טבעות תפוחים מטוגנות
9 מנות
טיגון
קושי: קל הכנה
» קינוחים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2/3 כוס קמח
1/2 כוס חלב
1 ביצה טרופה קלות
1 כף רום(לא תמצית)
קורט מלח
3 תפוחי גולד דלישס
50 גר' מרגרינה
3 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את הקמח, החלב, הביצה, הרום והמלח עד לקבלת בלילה
    אחידה.
  2. קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה והגרעינים, חותכים כל תפוח ל-3
    טבעות שוות.
  3. מחממים 25 גר' מרגרינה במחבת, טובלים את מחצית הטבעות בבלילה ומטגנים
    עד להשחמה קלה, מוציאים לצלחת הגשה.
  4. ממיסים את שארית המרגרינה וחוזרים שוב על פעולת הטיגון עם שארית התפוחים.
  5. מערבבים בקערה קטנה את הסוכר עם הקינמון ומפזרים מעל התפוחים.
  6. מגישים את התפוחים מייד בעודם חמים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
האם אפשר להחליף את התפוחים באננס?
4
אפשר במקום מים להשתמש בסיידר תפוחים לא מוגז.
3
ציון 10
ממש קל להכנה ויצא מעולה!! גם נראה מושקע וטעים וגם טעם גן עדן. יופי!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף במים.
1
האם ניתן להחליף את החלב במים או משקה אחר?
טבעות תפוחים מטוגנות By , 2005-03-28T21:15:58+02:00 טבעות תפוחים מטוגנות Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 9 Tags: none Ingredients: - 2/3 כוס קמח 1/2 כוס חלב1 ביצה טרופה קלות1 כף רום(לא תמצית)קורט מלח3 תפוחי גולד דלישס50 גר' מרגרינה3 כפות סוכר1/2 כפית קינמון ... Instructions: מערבבים בקערה את הקמח, החלב, הביצה, הרום והמלח עד לקבלת בלילהאחידה. קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה והגרעינים, חותכים כל תפוח ל-3טבעות שוות. מחממים 25 גר' מרגרינה במח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר