Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 09:45
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס מנגו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5524   

מוס מנגו
8 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» קינוחים
ציון גולשים: 5
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 מנגו גדולים ובשלים
1/2 2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס שמנת מתוקה
2 חלבונים
דרך הכנה
  1. מקלפים את המנגו ומסירים את בשר המנגו לבלנדר.
  2. מוסיפים את הדבש ומיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה, מעבירים לקערה.
  3. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת.
  4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים לתערובת חלקה ללא גושים.
  5. יוצקים לכלי הגשה ומאחסנים במקרר עד להתייצבות.
  6. להגשה מקשטים בפלחי מנגו פרוסים דק.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 5
עשיתי, ממש לא משהו... חבל על הזמן וההשקעה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי, להחליף את השמנת המתוקה בשמנת צמחית כמו ריץ'.
3
יש אפשרות להפוך את המתכון לפרווה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך להקפיא, זה מוס שנועד לאכילה בקערות הגשה לכן הוא ללא ג'לטין.
1
שאלה: האם במקרר זה מספיק לא כדאי להקפיא - יצא לי מאוד נוזלי?
מוס מנגו By , 2005-03-28T14:15:27+02:00 מוס מנגו Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 2 מנגו גדולים ובשלים 1/2 2 כפות דבש1 כף מיץ לימון טרי1 כוס שמנת מתוקה2 חלבונים... Instructions: מקלפים את המנגו ומסירים את בשר המנגו לבלנדר. מוסיפים את הדבש ומיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה, מעבירים לקערה. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר