לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות

20 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס צהוב(לא קורנפלור)
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה (מס' 1)
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת או שמנת חמוצה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה (מס' 1)
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת או שמנת חמוצה
דרך הכנה
- מערבבים בקערה את קמח התירס, המלח והפלפל, אבקת השום, אבקת האפיה וגבינת המוצרלה.
- מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצה ומערבבים.
- לשים את התערובת בעזרת הידיים בתוך הקערה.
- מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים לצורת דיסקית שטוחה.
- מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
- מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל או שמנת חמוצה או רוטב עגבניות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- פילה סלמון על הגריל [שף אמיר מרקוביץ'] - בתוספת ירקות ירוקים, נבטי ברוקולי וקשיו בנוסח אסיאתי
- לחמניות וינאיות [אבי מ.] -
- קרקרים [אבי מ.] -
- פאי מוס שוקולד [אבי מ.] - תחתית אגוזים ומלית שוקולד במרקם מוס
- לביבות תפוחי עץ מתוקות [אבי מ.] -
- חצילים בחומץ של סבתא דייזי [tommf] - כנכד לסבתא יווניה חצילים זורמים לי בדם
- מוס שוקולד [אבי מ.] -