Pesto
תפריט
ב', 27 ינו 2020, 03:08
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9564   

לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות
20 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס קמח תירס צהוב(לא קורנפלור)
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה (מס' 1)
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת או שמנת חמוצה
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את קמח התירס, המלח והפלפל, אבקת השום, אבקת האפיה וגבינת המוצרלה.
  2. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצה ומערבבים.
  3. לשים את התערובת בעזרת הידיים בתוך הקערה.
  4. מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים לצורת דיסקית שטוחה.
  5. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  6. מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל או שמנת חמוצה או רוטב עגבניות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להניח לתערובת לספוג את הנוזלים, המתכון מדויק.
1
ניסיתי את המתכון והתערובת מאוד דלילה.ואפילו נוזלית.
או שיש יותר מידי מים או שחסר קמח תירס.
חג שמח mzy .
לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות By , 2005-03-28T21:19:34+02:00 לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח תירס צהוב(לא קורנפלור) 1/2 כפית מלח קורט פלפל שחור 1 כפית אבקת שום 1/2 כפית אבקת אפיה 1 ביצה (מס' 1) 1 כוס מים רותחים 1/2 כוס גבינת מוצרלה מ... Instructions: מערבבים בקערה את קמח התירס, המלח והפלפל, אבקת השום, אבקת האפיה וגבינת המוצרלה. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצה ומערבבים. לשים את התע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר