לביבות טופו
* טופו

14 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
- 200 גר' טופו מפורר
- 4 תפוחי אדמה גדולים מגורדים וסחוטים
- 2 ביצים
- 1 בצל גדול מגורד
- 3 כפות קמח מלא
- 1 שן שום כתושה
- מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מחממים שמן בגובה 1 ס"מ במחבת.
- יוצקים לביבות בכף גדולה ומשטחים מעט.
- מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים לספיגת עודפי השמן על נייר מגבת.
- מגישים חם.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- כבד עוף בתפוחים [אבי מ.] -
- מרק מיניסטרונה [אבי מ.] - מרק ירקות ופסטה איטלקי
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- לחמניות מהירות [אבי מ.] - מומלץ להגיש את הלחמניות סמוך מאד לאפיה.
- בייגלה ירושלמי [הילה16] - לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות
- גרטן כרובית [אבי מ.] -
- קרקרים [אבי מ.] -