לביבות ירקות וגבינה מלוחה

20 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
מרכיבים
1/2 2 כוסות קישואים קלופים ומגורדים
1 כוס תפוחי אדמה קלופים ומגורדים
1 כוס גזר קלוף ומגורד
1/2 כפית מלח
3 ביצים טרופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3/4 כוס קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס גבינת פטה או בולגרית מפוררת
1 כוס תפוחי אדמה קלופים ומגורדים
1 כוס גזר קלוף ומגורד
1/2 כפית מלח
3 ביצים טרופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
3/4 כוס קמח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס גבינת פטה או בולגרית מפוררת
דרך הכנה
- להניח את כל הירקות במסננת ולפזר מעל את 1/2 כפית המלח ולערבב קלות.
- להניח כ 10 דקות להגרת הנוזלים, לסחוט את שארית הנוזלים ככל שאפשר.
- לערבב עם שאר המרכיבים ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
- לחמם שמן במחבת וליצור לביבות ולטגן מכל צד עד להשחמה קלה.
- להגיש חם.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק כתום [לינדה7] - מרק עדשים כתומים
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- נזיד עדשים [אבי מ.] - כמנה או תוספת למנה עיקרית
- פרחי כרובית ממולאים [אבי מ.] - פרחי כרובית ממולאים בבשר טחון ברוטב עגבניות
- פיצת בשר תורכית [אבי מ.] - פיצה נהדרת עם בשר טחון מתובל.
- פילה סלמון ברוטב סילאן [ראובן מ.] - מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל
- מאפה כרובית ופטריות [אבי מ.] - 240 קלוריות למנה.