Pesto
תפריט
ד', 22 מאי 2019, 22:57
110427 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד קינמון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3974   

עוגיות שוקולד קינמון
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
3/4 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
150 גר' חמאה
2/3 כוס סוכר
1 ביצה
1/4 כוס סירופ תירס או מייפל
60 גר' שוקולד מריר מומס
דרך הכנה
  1. לחמם תנור לחום 180 מעלות.
  2. לערבב בקערה את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח.
  3. להקציף בקערה את החמאה עם הסוכר הביצה והסירופ, להוסיף את השוקולד המומס ולערבב.
  4. להוסיף את תערובת הקמח ולערבב עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  5. ליצור כדורים עם ידיים לחות מעט בקוטר 2.5 ס"מ ולגלגל במעט סוכר בצלחת.
  6. להניח על נייר בתבנית האפיה במרחק 6 ס"מ זה מזה.
  7. לאפות 12-14 דקות, לא לאפות יתר על המידה, העוגיות הופכות שטוחות והן עדיין רכות ונראות כאילו אינן אפויות, העוגיות יתקשו לאחר הצינון וישארו מעט רכות במרכזן.
  8. להוציא ולצנן על רשת.
הערות
לעוגיות קשות ופריכות ניתן לאפות עוד מספר דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
מהי תרומתו של סירופ תירס למאפים בכלל?
תודה!
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל המתכונים נמצאים בקטגוריה מנות עיקריות.
4
האם אפשר לקבל מתכונים למנות עיקריות לסעודה המפסקת? נמאס כבר מהעוף "המכובס"...
3
תודה :)
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להחליף בדבש.
1
במה אפשר להחליף את סירופ התירס/מייפל?
עוגיות שוקולד קינמון By , 2005-03-28T08:59:14+02:00 עוגיות שוקולד קינמון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - 3/4 1 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה1 כפית קינמון1/4 כפית מלח150 גר' חמאה2/3 כוס סוכר1 ביצה1/4 כוס סירופ תירס או מייפל60 גר' שוקולד מריר מומס ... Instructions: לחמם תנור לחום 180 מעלות. לערבב בקערה את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח. להקציף בקערה את החמאה עם הסוכר הביצה והסירופ, להוסיף את השוקולד המומס ולערבב. להוסיף את תערובת הקמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר