Pesto
תפריט
ג', 13 מאי 2025, 13:26
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבדי עוף ברוטב לימון

   
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7746   

כבדי עוף ברוטב לימון
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' כבדי עוף טריים
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
לרוטב:
3 חלמונים
1/2כוס מיץ לימון טרי
1 כוס מרק עוף
מלח לפי הטעם
קורט סוכר
דרך הכנה
  1. שוטפים את הכבדים ומסירים קרומים מיותרים, מניחים במסננת מסננים מהמים ומיבשים.
  2. מחממים במחבת מעט שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הכבדים ומטגנים בערבוב עדין עד לדרגת הטיגון הרצויה, מסירים מהאש.
  4. להכנת הרוטב - מכינים לפני טיגון הכבדים, טורפים היטב את החלמונים, מוסיפים את מיץ הלימון, המרק, מלח לפי הטעם וקורט סוכר.
  5. מעבירים לסיר קטן ומבשלים על להבה נמוכה מאד תוך כדי ערבוב ובחישה תמידית עד לקבלת רוטב סמיך, לשים לב שלא לבשל את הרוטב יתר על המידה על מנת שלא יווצרו בו גושים עקב בישול יתר של החלמונים, מסירים מייד מהאש.
  6. מוסיפים לכבדים במחבת, מערבבים ומגישים מייד.
אין תגובות עדיין
כבדי עוף ברוטב לימון By , 2005-03-28T21:14:38+02:00 כבדי עוף ברוטב לימון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' כבדי עוף טריים4 כפות שמן זית1 בצל גדול קצוץלרוטב:3 חלמונים1/2כוס מיץ לימון טרי1 כוס מרק עוףמלח לפי הטעםקורט סוכר... Instructions: שוטפים את הכבדים ומסירים קרומים מיותרים, מניחים במסננת מסננים מהמים ומיבשים. מחממים במחבת מעט שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את הכבדים ומטגנים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר