כבד עוף ביין מרסלה
* תמונה להמחשה

4 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 500 גר' כבד עוף
- 2 בצלים פרוסים דק
- 50 גר' מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
- 1 כף שמן
- 1/2 כוס יין מרסלה או יין מתוק
- 2 כפות קמח או קמח מצה
- מלח ופלפל שחור
דרך הכנה
- שוטפים את הכבדים ומפרידים את האונות, מיבשים ומפלפלים.
- ממיסים את המרגרינה עם השמן במחבת, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוציאים את הבצל בעזרת כף מחוררת ומניחים בצלחת בצד.
- מקמחים מעט את הכבדים ומנערים את שארית הקמח, מטגנים את הכבדים באותו מחבת עד שהם כמעט מוכנים.
- מחזירים את הבצל ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים כדקה ומוציאים הכל לצלחת הגשה חמה.
- מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה.
- מצמצמים את הנוזלים עד לקבלת רוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים את הרוטב על הכבדים בצלחת ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


3
ציון 10
1
ציון 10
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חצילים ועגבניות [חנהל'ה] - מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
- טפנד - ממרח זיתים שחורים [אבי מ.] - למריחה על פרוסות לחם קלוי או כמרכיב בממרחים אחרים
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- קבב רומני אמיתי [אברמוביץ] - מתכון מ-1912
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- שוקי עוף בקוקי עם ירקות [רגבקוק] - שוקי עוף