סביצ'ה
דג כבוש בנוסח מקסיקני.

4 מנות
שימור והחמצה

קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
500 גר' פילה לוקוס, פרידה או בס
1 כוס מיץ לימון סחוט
4 כפות שמן זית
3 שיני שום
3 עגבניות בקוביות
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות כוסברה חתוכה דק
1/2 כוס מיץ עגבניות
1 כף אורגנו יבש
3 כפות זיתים ירוקים חתוכים
מלח, פלפל
1 כוס מיץ לימון סחוט
4 כפות שמן זית
3 שיני שום
3 עגבניות בקוביות
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות כוסברה חתוכה דק
1/2 כוס מיץ עגבניות
1 כף אורגנו יבש
3 כפות זיתים ירוקים חתוכים
מלח, פלפל
דרך הכנה
- חותכים את הפילה לקוביות קטנות של 1 על 1 ס"מ, מניחים בקערה.
- יוצקים עליהן את מיץ הלימון ומשרים למשך שעתיים וחצי במקרר.
- מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום.
- מורידים מהאש, מוציאים את השום ומצננים את השמן.
- מערבבים לחוד את העגבניות, הבצל, הכוסברה, מיץ העגבניות, האורגנו והזיתים.
- יוצקים את השמן הקר ומתבלים במלח ופלפל.
- מוציאים את הדגים מהמישרה ומוסיפים אל הירקות.
- מערבבים קלות ומחלקים לגביעי זכוכית.
- ניתן להוסיף לסביצ'ה פלפל חריף, חתוך לקוביות וכן טבסקו לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק כתום [לינדה7] - מרק עדשים כתומים
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- נזיד עדשים [אבי מ.] - כמנה או תוספת למנה עיקרית
- פרחי כרובית ממולאים [אבי מ.] - פרחי כרובית ממולאים בבשר טחון ברוטב עגבניות
- פיצת בשר תורכית [אבי מ.] - פיצה נהדרת עם בשר טחון מתובל.
- פילה סלמון ברוטב סילאן [ראובן מ.] - מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל
- מאפה כרובית ופטריות [אבי מ.] - 240 קלוריות למנה.