פלפלים קלויים ממולאים

6 מנות
טיגון

קושי: בינוני
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
מרכיבים
12 פלפלים אדומים בינוניים
400 גר' גבינת פטה מגורדת
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
3 ביצים
חציל גדול קלוי
מלח
שמן לטיגון
דרך הכנה
- קולים את הפלפלים בגריל או על האש מכל הצדדים, מכניסים לשקית ניילון, סוגרים ומשהים ל-10 דקות.
- מקלפים את הפלפלים בזהירות ומסירים את העוקץ והגרעינים.
- מרסקים את החציל גס ומערבבים עם גבינת הפטה ומחצית גבינת הקשקבל, ביצה אחת ומעט מלח.
- ממלאים את הפלפלים במלית הגבינה, טורפים את הביצים שנותרו.
- מחממים שמן במחבת, טובלים את הפלפלים בביצה ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.
- מניחים את הפלפלים בתבנית אפיה, זורים מעל את יתרת גבינת הקשקבל.
- אופים בתנור שחומם לחום גבוה כ-15 דקות.
- מגישים חם.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -