Pesto
תפריט
א', 09 אוג 2020, 23:05
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גנאש שוקולד עשיר לציפוי עוגה

גנאש ביחס שמנת וחמאה גדול יותר.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5789   

גנאש שוקולד עשיר לציפוי עוגה
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות
 
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר מובחר קצוץ
2/3 כוס שמנת מתוקה
100 גר' חמאה
דרך הכנה
  1. מניחים את השוקולד בקערה.
  2. בסיר קטן מחממים את השמנת עד לפני רתיחה ויוצקים על השוקולד בקערה.
  3. מערבבים עד להמסת השוקולד.
  4. מסירים, מוסיפים את החמאה ומערבבים.
  5. מחזירים את התערובת לסיר ומחממים על להבה נמוכה למספר שניות עד לקבלת תערובת חלקה.
  6. מצננים במקרר עד לסמיכות הרצויה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הקרם הזה אינו טוב לצרכיך מכיוון שהוא מתרכך בחום החדר ואינו מיועד לזילוף אלא אם כן מצננים אותו טוב, מזלפים...»»
1
לאבי שלום,
אני רוצה להכין עוגת ברבי ורציתי בבקשה לדעת האם הקרם הנ"ל מתאים לציפוי העוגה עם מזרק....»»
גנאש שוקולד עשיר לציפוי עוגה By , 2005-03-27T03:51:12+02:00 גנאש שוקולד עשיר לציפוי עוגה גנאש ביחס שמנת וחמאה גדול יותר. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 200 גר' שוקולד מריר מובחר קצוץ2/3 כוס שמנת מתוקה100 גר' חמאה... Instructions: מניחים את השוקולד בקערה. בסיר קטן מחממים את השמנת עד לפני רתיחה ויוצקים על השוקולד בקערה. מערבבים עד להמסת השוקולד. מסירים, מוסיפים את החמאה ומערבבים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר