Pesto
תפריט
ב', 30 נוב 2020, 03:07
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב שמנת ובצל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6752   

* תמונה להמחשה
פסטה ברוטב שמנת ובצל
3 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 בצל סגול גדול פרוס דק
3 כפות שמן
1/2 חבילת פסטה (איטריות רחבות)
1/2 מכל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
מלח, פלפל
קורט אגוז מוסקט
דרך הכנה
  1. מטגנים את הבצל בשמן חם עד שהוא משחים מאוד ונעשה פריך.
  2. בינתיים מרתיחים במהירות מים בסיר גדול, מתבלים את המים במעט מלח ומבשלים את הפסטה.
  3. כשהפסטה מוכנה, מסננים מבלי לשטוף במים קרים. מחזירים לסיר ומוסיפים את השמנת והחמאה.
  4. בוחשים עד שהחמאה נמסה לגמרי והשמנת נספגת בפסטה.
  5. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  6. מחלקים לשתי צלחות, זורים על כל צלחת מחצית מהבצל המטוגן וזורים עוד מעט פלפל גרוס טרי מתוך המטחנה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
מיכלי פ (מקצוענ/ית)
שלום אבי ברצוני לדעת אים אפששר להוסיף בזיליקום קצוץ עים כן באיז שלב של ההכנה.
פסטה ברוטב שמנת ובצל By , 2005-03-29T03:40:05+02:00 פסטה ברוטב שמנת ובצל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 1 בצל סגול גדול פרוס דק 3 כפות שמן 1/2 חבילת פסטה (איטריות רחבות) 1/2 מכל שמנת מתוקה 50 גרם חמאה מלח, פלפל קורט אגוז מוסקט... Instructions: מטגנים את הבצל בשמן חם עד שהוא משחים מאוד ונעשה פריך. בינתיים מרתיחים במהירות מים בסיר גדול, מתבלים את המים במעט מלח ומבשלים את הפסטה. כשהפסטה מוכנה, מסנני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר