פורל אפוי במנגו
1 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» מתאבנים
מרכיבים
1 דג פורל נקי שטוף ומיובש
1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים(גפרורים)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים(גפרורים)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום גבוה.
- מערבבים את כל החומרים פרט לדגים בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית.
- מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמן זית על האלומיניום, מניחים את הדג במרכז.
- ממלאים את הדג דג בתערובת ומזלפים מעט שמן זית מעל ואת שארית הנוזלים מהקערה.
- אוספים יחד את שתי קצוות נייר האלומיניום, מחברים ומגלגלים מעט למעין שקית רפויה וסגורה היטב, מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או עד שהדג מוכן.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -