Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 20:45
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פורל אפוי במנגו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5678   

פורל אפוי במנגו
1 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» מתאבנים
 
מרכיבים
1 דג פורל נקי שטוף ומיובש
1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים(גפרורים)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה.
  2. מערבבים את כל החומרים פרט לדגים בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית.
  3. מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמן זית על האלומיניום, מניחים את הדג במרכז.
  4. ממלאים את הדג דג בתערובת ומזלפים מעט שמן זית מעל ואת שארית הנוזלים מהקערה.
  5. אוספים יחד את שתי קצוות נייר האלומיניום, מחברים ומגלגלים מעט למעין שקית רפויה וסגורה היטב, מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או עד שהדג מוכן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ברנדי (במטבח)
האם ניתן לאפות דג פורל - פילה ללא נייר אלומיניום? מדוע צריך לעטוף בנייר אלומיניום?
פורל אפוי במנגו By , 2005-03-29T00:26:27+02:00 פורל אפוי במנגו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 1 Tags: none Ingredients: - 1 דג פורל נקי שטוף ומיובש 1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים(גפרורים)3 כפות פטרוזיליה קצוצה2 בצלים ירוקים פרוסים1/2 כוס יין... Instructions: מחממים את התנור לחום גבוה. מערבבים את כל החומרים פרט לדגים בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית. מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר