נטיפי (מקרונים) שקדים
15 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
מרכיבים
2 חלבונים
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית שקדים
1/2 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס שקדים קצוצים דק
2/3 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית שקדים
1/2 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס שקדים קצוצים דק
דרך הכנה
להקציף את החלבונים לקצף גמיש אבל לא יבש, להוסיף את הסוכר והקינמון ולהמשיך להקציף עד לקצף יציב ומבריק.
להוסיף את תמצית השקדים ולקפל לתערובת החלבונים, להוסיף את השקדים בקיפול.
לנטף בעזרת 2 כפות נטיפים על נייר אפיה במרחק של 3 ס"מ בין העוגיות.
לאפות 35-30 דקות בחום 140 מעלות עד שמזהיב.
לצנן על רשת.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- אורז עם ערמונים [אבי מ.] - אורז מלא, ערמונים קצוצים וצימוקים.
- ירקות מוקפצים ברוטב תאילנדי פיקנטי [tommf] - מאוד קל ומדהים בארומה שלו
- רוטב גבינת רוקפור לסלט [אבי מ.] -
- חציל פרמזן [אבי מ.] - מאפה שכבות חציל, רוטב פסטו, עגבניות וגבינה.
- פילה סלמון ברוטב סילאן [ראובן מ.] - מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל
- עוגת מנהרת השוקולד [אבי מ.] -
- אוזני המן/מעמול פריכים וטעימים [רותם10] -