כפתורי חמאה
עוגיות חמאה פריכות בטעם וניל.
40 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
200 גר' חמאה רכה
1/4 1 כוסות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 חלבון ביצה
1/4 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
דרך הכנה
- מקציפים היטב את החמאה ואבקת הסוכר.
- מוסיפים את הוניל והחלבון ומקציפים לתערובת קרמית בהירה.
- מוסיפים תוך כדי ההקצפה ובהדרגה את הקמח המנופה עם אבקת האפיה.
- יוצרים בצק רך, עוטפים בניילון מקררים את הבצק כשעה במקרר.
- יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית על נייר אפיה, משטחים בעזרת שיני מזלג טבולות בקמח.
- אופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה קלה, העוגיות נשארות בהירות.
- מצננים על רשת צינון.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגה בחושה עם גבינה [אבי מ.] -
- פאי פירות קייצי [אבי מ.] -
- טארט עגבניות וגבינה [אבי מ.] -
- שטרודל דובדבנים - הונגרי [aliza_325] - טעים חם או קר
- לחמניות מתוקות [אבי מ.] -
- פאי תפוחי אדמה כרובית וגבינה [אבי מ.] -
- עוגת סולת במילוי אגוזים [אבי מ.] - שמה המקורי של העוגה "טשפשטי" או "הריסה"