Pesto
תפריט
א', 03 נוב 2024, 09:44
110500 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוגלאך מבצק גבינה

בצק עדין ןעשיר.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8397   

רוגלאך מבצק גבינה
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 250 גר' גבינה לבנה מסוננת
  • 250 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס סוכר
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד
  2. מאחסנים מכוסה במקרר לשעה לפחות לפני הרידוד.
  3. כדאי לקרר ללילה בכדי לקבל בצק קל ואורירי יותר.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגולים בקוטר 20 ס"מ
  5. מורחים את המלית שנבחרה (ראו למטה).
  6. חותכים למשולשים
  7. מגלגלים כל משולש מהצד הרחב כלפי הקודקוד
  8. מניחים בתבנית אפיה על נייר אפיה ומורחים מעט ביצה טרופה.
  9. אופים עד להשחמה קלה.
  10. מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קמח רגיל.
3
הקמח הוא קמח תופח?
2
ציון 10
טעים וממש קל להכנה!

תודה !
1
אבי מ. (מקצוענ/ית)
המתכון מעלה הוא מתכון לבצק בלבד, יש לבחור מלית ממבחר המליות בקישור מתחת למתכון.
רוגלאך מבצק גבינה By , 2005-03-28T21:18:20+02:00 רוגלאך מבצק גבינה בצק עדין ןעשיר. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינה לבנה מסוננת 250 גר' חמאה בטמפרטורת החדר 2 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר ... Instructions: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד מאחסנים מכוסה במקרר לשעה לפחות לפני הרידוד. כדאי לקרר ללילה בכדי לקבל בצק קל ואורירי יותר.מרדדים את הבצק על משטח מקומח ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר