פורל ברוטב עגבניות ותפוז
2 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
2 דגי פורל בגודל בינוני
2 כפות שמן
4 שיני שום פרוסות
4 עגבניות גדולות בשלות, חלוטות וקלופות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית סוכר
מיץ מחצי תפוז
חצי תפוז
2 כפות שמן
4 שיני שום פרוסות
4 עגבניות גדולות בשלות, חלוטות וקלופות
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית סוכר
מיץ מחצי תפוז
חצי תפוז
דרך הכנה
בסיר רחב ושטוח מאדים את השום בשמן, חותכים שתי עגבניות לקוביות קטנות ושתי עגבניות מרסקים על מגרדת גסה ומוסיפים לסיר בתוספת רסק העגבניות.
מתבלים במלח, פלפל, סוכר ומיץ התפוזים.
מערבבים ומבשלים כ-10 דקות ובאם יש צורך מוסיפים מעט מים.
חוצים את מחצית התפוז לשניים ופורסים חצי לפרוסות דקות ואת החצי השני קולפים וחותכים לקוביות ומוסיפים לסיר.
מכניסים את הדגים ומבשלים עוד כ-10 דקות.
מגישים חם בתוספת הרוטב.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- שעועית אפויה בתנור [אבי מ.] - שעועית גדולה ברוטב עגבניות אפויה בתנור