Pesto
תפריט
ב', 19 אוג 2019, 05:47
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מטבל אגוזי קאשיו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3425   

מטבל אגוזי קאשיו
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מטבלים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
125 גר' אגוזי קאשיו קלויים
1 כף שמן בוטנים או חמניות
3/4 כוס יוגורט
2 שיני שום כתושות
1 כף מיץ לימון טבעי
1 כף רוטב סויה
מלח לפי הטעם
1/8 כפית פלפלת חריפה(לא חובה)
דרך הכנה

מכניסים את האגוזים והשמן לקערת מעבד מזון ומעבדים למחית חלקה, מגרדים את הדפנות כדי לקבל מחית אחידה, מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד.

טועמים ומתקנים תיבול.

הערות
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור מכוסה במקרר.
אין תגובות עדיין
מטבל אגוזי קאשיו By , 2005-03-28T14:13:30+02:00 מטבל אגוזי קאשיו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 125 גר' אגוזי קאשיו קלויים1 כף שמן בוטנים או חמניות3/4 כוס יוגורט2 שיני שום כתושות1 כף מיץ לימון טבעי1 כף רוטב סויהמלח לפי הטעם1/8 כפית פלפלת חריפה(לא חובה) ... Instructions: מכניסים את האגוזים והשמן לקערת מעבד מזון ומעבדים למחית חלקה, מגרדים את הדפנות כדי לקבל מחית אחידה, מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד. טועמים ומתקנים תיבול....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר