קפוצ'ינו בייליס
קפוצ'ינו אייריש קרים.

2 מנות

קושי: קל הכנה
» משקות חמים» קפה
מרכיבים
מנה אספרסו כפולה
מנת בייליס (אייריש-קרים) לפי הטעם
חלב מוקצף היטב
ספל זכוכית עם ידית בנפח 250 מ"ל
קליפת תפוז מגוררת
מנת בייליס (אייריש-קרים) לפי הטעם
חלב מוקצף היטב
ספל זכוכית עם ידית בנפח 250 מ"ל
קליפת תפוז מגוררת
דרך הכנה
מוזגים את האספרסו לספל, מוסיפים את הבייליס, מעל שנים מוזגים את החלב המוקצף בתנועות קיפול עד שמתקבלת כיפה מעל שפת הספל.
מפזרים קליפת תפוז מעל ומגישים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- בייגל [אבי מ.] -
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- רגל קרושה [אבי מ.] -