Pesto
תפריט
ש', 27 פבר 2021, 14:20
110466 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שום כבוש

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3825   

שום כבוש
שימור והחמצה
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» מוחמצים
 
מרכיבים
2 כוסות חומץ רגיל
2 כפות מלח
1 ק"ג שום טרי קלוף (לא שום "ירוק")
דרך הכנה

מבשלים את החומץ והמלח בסיר נירוסטה עד לרתיחה.

מבשלים כ-3 דקות ומסירים מהאש, מניחים לצינון.

חולטים את שיני השום במים חמים כדקה, מסננים ומעבירים לצנצנת מעוקרת, יוצקים את החומץ המצונן וסוגרים את המכסה.

השום המוחמץ יהיה מוכן בתוך חודש בערך.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לתבשילים, סלטים, מרינדה בשר/עוף/דגים...
1
במה אפשר להשתמש בזה
שום כבוש By , 2005-03-23T06:32:55+02:00 שום כבוש Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: Tags: none Ingredients: - 2 כוסות חומץ רגיל2 כפות מלח1 ק"ג שום טרי קלוף (לא שום "ירוק") ... Instructions: מבשלים את החומץ והמלח בסיר נירוסטה עד לרתיחה.מבשלים כ-3 דקות ומסירים מהאש, מניחים לצינון.חולטים את שיני השום במים חמים כדקה, מסננים ומעבירים לצנצנת מעוקרת, יוצקים את החומץ המצונן וס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר