Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 17:00
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לימונים כבושים ברוטב גמבה חריף

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4520   

לימונים כבושים ברוטב גמבה חריף
שימור והחמצה
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» מוחמצים
 
מרכיבים
1 קג' גמבה
50 גר' פלפל חריף שאטה ללא גרעינים ועוקצים
1/2 1 קג' לימונים צהובים בשלים בגודל בינוני חצויים ופרוסים
1 כף מלח
דרך הכנה
  1. לרסק את הגמבה והפלפלים והמלח במעבד מזון לתערובת הומוגנית.
  2. לטעום ולהוסיף מלח נוסף לפי הטעם.
  3. לצקת לקערה, להוסיף את רצועות הלימונים ולערבב היטב.
  4. במידה והתערובת סמיכה ניתן להוסיף מעט מיץ לימון.
  5. לצקת לצנצנות ולכסות במעט שמן לאטימה.
  6. הלימונים מוכנים לאכילה תוך שבועיים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
במידה והינכם אוהבים קצת חריף יש להוסיף כף הריסה.
לימונים כבושים ברוטב גמבה חריף By , 2005-03-28T05:37:29+02:00 לימונים כבושים ברוטב גמבה חריף Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: Tags: none Ingredients: - 1 קג' גמבה50 גר' פלפל חריף שאטה ללא גרעינים ועוקצים1/2 1 קג' לימונים צהובים בשלים בגודל בינוני חצויים ופרוסים1 כף מלח ... Instructions: לרסק את הגמבה והפלפלים והמלח במעבד מזון לתערובת הומוגנית. לטעום ולהוסיף מלח נוסף לפי הטעם. לצקת לקערה, להוסיף את רצועות הלימונים ולערבב היטב. במידה והתערובת סמי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר