ערמונים מסוכרים
ערמונים מסוכרים בסירופ.
בישול
יום לפחות
קושי: מתקדם
» ריבות» או ארוחה קלה
מרכיבים
1קג' ערמונים
1קג' סוכר
1/2 2כוסות מים
1מקל וניל חצוי
1קג' סוכר
1/2 2כוסות מים
1מקל וניל חצוי
דרך הכנה
- יוצרים חריץ בהיקף הערמונים בעזרת סכין חדה, מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הערמונים, מבשלים את הערמונים כ-10 דקות ומסירים מהאש, מקלפים את הערמונים ומסירים גם את הקליפה הדקה החומה.
- מבשלים בסיר את המים והסוכר עם מקל הוניל החצוי עד להמסת הסוכר, מבשלים ברתיחה עוד 5 דקות, מוציאים את מקל הוניל.
- מכניסים את הערמונים הקלופים ומבשלים 10 דקות, מסירים מהאש ומניחים בצד ל-12שעות.
- מביאים לרתיחה שוב ומבשלים דקה אחת, מסירים מהאש ומניחים בצד ל-24 שעות.
- חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעמים, מעבירים את הערמונים לצנצנות ומכסים בסירופ.
- ניתן להוסיף בשלב מילוי הצנצנות 1 כף ברנדי על הערמונים ולכסות בסירופ.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -