ריבת תאנים

בישול

קושי: בינוני
» ריבות» או ארוחה קלה
מרכיבים
2 קג' תאנים
1 קג' סוכר חום בהיר
1 קג' סוכר חום בהיר
דרך הכנה
שוטפים את התאנים, חוצים כל תאנה לשניים. מניחים בסיר רחב ומוסיפים את הסוכר, מבשלים על להבה בינונית ובוחשים בעדינות, לאחר הרתיחה מבשלים עוד 3/4 שעה על להבה נמוכה.
מאחסנים בצנצנות מעוקרות.
מאחסנים בצנצנות מעוקרות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- רולדת שוקולד וקצפת [אבי מ.] - רולדת קקאו הפשוטה והטובה, במלית קצפת, קצפת עם פירות או כל קרם אחר.
- חלה מתוקה [אבי מ.] - חלה מתוקה ועשירה.
- צימס [אבי מ.] - סלט גזר מתקתק לראש השנה ופסח אבל לא רק.
- עוגיות שוקולד סדוקות [אבי מ.] - עוגיות שוקולד רכות במעטה אבקת סוכר סדוק.
- בלינצ'ס פטריות [אבי מ.] -
- פוקצה Focaccia [אבי מ.] - לחם איטלקי שטוח
- לזניה גבינות [אבי מ.] -