ריבת רימונים
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
9.5
[2 מדרגים]
מרכיבים
1 קג' גרעיני רימונים
750 גר' סוכר
1 כף מיץ לימון
דרך הכנה
- מבשלים את גרעיני הרימונים עם הסוכר ומיץ הלימון כשעה על להבה בינונית-נמוכה עד שהריבה נעשית סמיכה, בוחשים מדי פעם.
- ניתן לאחסן את הריבה עם הגרעינים או להעביר דרך מסננת.
- הריבה נפלאה כתוספת לגלידה או קינוחים.
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -