Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 04:54
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת רימונים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 15666   

ריבת רימונים
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

1 קג' גרעיני רימונים 
750 גר' סוכר
 1 כף מיץ לימון

דרך הכנה
  1. מבשלים את גרעיני הרימונים עם הסוכר ומיץ הלימון כשעה על להבה בינונית-נמוכה עד שהריבה נעשית סמיכה, בוחשים מדי פעם.
  2. ניתן לאחסן את הריבה עם הגרעינים או להעביר דרך מסננת.
  3. הריבה נפלאה כתוספת לגלידה או קינוחים.
     
     

 

הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
ינשופית (מקצוענ/ית)
ציון 9
יצאה ריבה בטעם נפלא. תודה
12
COOKIES (מנוסה)
סליחה, לאחר שליחת התגובה השניה הופיעה התגובה וראשונה.
יש לי נסיון, בישלתי מספיק זמן. אני מכינה ריבות...»»
11
ראובן מ. (עורך)
שתי התגובות שלך ישנן, אני לא מבין מה את לא רואה.
לגבי השאלה, יתכן שלא בישלת מספיק זמן?!
כמו...»»
10
COOKIES (מנוסה)
אני לא מבינה מה קורה כתבתי תגובה בקשר לריבת רימונים וזה הופיעה בתגובות וכרגע זה לא מופיעה
וגם אין תגובה.
9
COOKIES (מנוסה)
אבי בקר טוב
אתמול בישלתי ריבת רימונים ויצא דבש יותר מריבה הגרעינים צפווהפרי נמס,האם כך צריך לההיות?
7
אבי שלום!
האם יש לך מתכון לריבת עגבניות שרי
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה פירוש באופן טבעי? פקטין הוא חומר טבעי לחלוטין וכך גם ג'לטין.

תלוי בטעם, עד 30% ממשקל גרעיני הרימון.
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לימון וקליפת לימון הן לצורך שבירת מתיקות ומניעת התגבשותהסוכר לגבישים ולא לצורך הסמכה.

לצורך...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זאת מרמלדה, היא ריבה אם מסננים מהגרעינים, ניתן להוסיף למרמלדה עוד פרי לפי הטעם בכמות של 30% ממשקל הרימונים.
3
ציון 10
מעולה....
2
הי
האם ניתן לאכול את הריבה כריבה/מרקחת ולא רק כתוצר נלווה לקינוחים או גלידה, האם הגרעינים לא מפריעים?
1
המתכון לריבת רימונים לא מופיע
ריבת רימונים By , 2005-03-28T21:18:42+02:00 ריבת רימונים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 קג' גרעיני רימונים  750 גר' סוכר  1 כף מיץ לימון... Instructions: מבשלים את גרעיני הרימונים עם הסוכר ומיץ הלימון כשעה על להבה בינונית-נמוכה עד שהריבה נעשית סמיכה, בוחשים מדי פעם. ניתן לאחסן את הריבה עם הגרעינים או להעביר דרך מסננת. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע