Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 17:59
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת שזיפים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8376   

ריבת שזיפים
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 קג' שזיפים מגולענים
1 כוס מים
600 גר' סוכר
1/4 כוס מיץ לימון
דרך הכנה
  1. מכניסים את השזיפים למים ומביאים לסף רתיחה, מוסיפים את הסוכר לפני הרתיחה, מוסיפים את מיץ הלימון ובוחשים היטב ומביאים לרתיחה.
  2. ממשיכים לבשל על אש נמוכה ומדי פעם מסירים את הקצף שנוצר.
  3. מבשלים עד להסמכה ומאחסנים בצנצנת מעוקרת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
10
אני חדשה באתר מבקשת לקבל מתכון לריבת דלעת
9
כמה סוכר מוסיפים לריבת מנגו?
וכיצד מכינים?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עשויה משזיפי "שגיב", להכין כמו המתכון מעלה.
7
אבי ברצוני לדעת ממה עשויה ריבת הפובידל [האם אלה השזיפים השחורים המוארכים או שזיפים יבשים ). נא מתכון,תודה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
טעות, תוקן, תודה.
5
האם כמות הסוכר, אינה קטנה יחסית לכמות השזיפים?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בודאי גם עם שיזיפים ירוקים, יש צורך לבדוק את רמת המתיקות/חמיצות שלהם ואם יש צורך להוסיף מעט סוכר.
3
אבי האם אפשר להשתמש בשזיפים ירוקים?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מיץ הלימון מונע התגבשות הסוכר לגבישים לאחר הבישול.
1
שלום רב,
אני מוסיפה לריבה רק חצי כוס מים.מבקשת לברר למה נחוץ המיץ לימון? תודה.
ריבת שזיפים By , 2005-03-26T14:55:59+02:00 ריבת שזיפים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 קג' שזיפים מגולענים 1 כוס מים 600 גר' סוכר 1/4 כוס מיץ לימון... Instructions: מכניסים את השזיפים למים ומביאים לסף רתיחה, מוסיפים את הסוכר לפני הרתיחה, מוסיפים את מיץ הלימון ובוחשים היטב ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה ומדי פעם מסירים את הקצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר