Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:54
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת תות שדה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12335   

* תמונה להמחשה
ריבת תות שדה
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» ריבות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג תות שדה
  • 1 ק"ג סוכר
  • 1 כף מיץ לימון טבעי
דרך הכנה
  1. שוטפים את תות השדה ומסננים. מסירים את הגבעולים הירוקים מניחים בסיר בעל תחתית עבה ומערבבים עם הסוכר ומיץ הלימון.
  2. מחממים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף הנוצר על הנוזל וממשיכים בבישול על להבה בינונית תוך כדי עירבוב עד להמסת הסוכר.
  3. לבדוק רמת קרישה ולצקת לצנצנות מעוקרות.
  4. שיטה נוספת לקבלת קונפיטורה:
    יש להניח את תות השדה בסיר ולכסות בסוכר ולהניח למשך לילה, ולבשל לפי ההוראות.
הערות
  • ניתן להפחית בכמות הסוכר עד ל-600 גר' סוכר ל-1 קג' פרי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
19
כן, שמתי במיקסר, הוספתי בננה. שמתי בכוס עם קרח כתוש וקצת רום (לפי הטעם)
יצא פצצה!!!!!
18
ראובן מ. (עורך)
הנוזלים הכמעט יחידים כאן הם מהתותים, כל שיש לעשות זה להמתין בסבלנות לסמיכות הרצויה.
זה יכול לשמש תרכיז למיץ כמובן.
17
יצא לי מאוד דליל, למה? האם אפשר לתקן? ואם לא האם ניתן ליצור ממה שיצא משקה קר מגניב?
15
רציתי לדעת היכן ניתן להשיג פקטיו בירושלים?
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן בהחלט אבל לא באותו ריכוז כמו האבקה אבל טוב מכלום.
10
שאלה בנושא ריבת תות שדה,האם המתכון מתאים
לתות עץ? תודה
9
ציון 10
אבי חג שמח אתר מדהים כל מתכון כאן חגיגה לחייך ועין והטעם בשמיים.
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אעלה מתכון בימים הקרובים.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תודה לך :-)
5
ציון 10
תודה רבה בכלליות והאתר מדהים
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להפחית את כמות הסוכר עד ל-600 גר' לקג' פרי.
3
ציון 10
הי. תודה על המתכון הריבה יצאה מצויין. האם יש דרך לעשות אותה עם פחות סוכר, זה יצא מאוד מתוק
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא מוסיפים מים כלל.
1
צריך להוסיף מים? וכמה?
ריבת תות שדה By , 2005-03-28T10:48:09+02:00 ריבת תות שדה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג תות שדה 1 ק"ג סוכר 1 כף מיץ לימון טבעי ... Instructions: שוטפים את תות השדה ומסננים. מסירים את הגבעולים הירוקים מניחים בסיר בעל תחתית עבה ומערבבים עם הסוכר ומיץ הלימון. מחממים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף הנוצר על הנוזל וממשי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר