סלט עוף חם ברוטב דבש

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
מרכיבים
לסלט:
מספר עלים מ-3 סוגי חסה: מסולסלת, חמאה ואדומה
1 כף נענע קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בן יין
1 תפוח עץ גרנד פרוס לפרוסות
1/2 כוס שעועית ירוקה מבושלת או מקופסה
לרוטב החם:
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
10 עגבניות שרי
חופן נבטים
1 כוס פטריות ירדן חתוכות לרצועות
1 כוס פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
2 כפות סויה
1 כף דבש
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף שום טרי קצוץ
2 כפות שמן זית לטיגון
מספר עלים מ-3 סוגי חסה: מסולסלת, חמאה ואדומה
1 כף נענע קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בן יין
1 תפוח עץ גרנד פרוס לפרוסות
1/2 כוס שעועית ירוקה מבושלת או מקופסה
לרוטב החם:
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
10 עגבניות שרי
חופן נבטים
1 כוס פטריות ירדן חתוכות לרצועות
1 כוס פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
2 כפות סויה
1 כף דבש
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף שום טרי קצוץ
2 כפות שמן זית לטיגון
דרך הכנה
בקערה גדולה מתבלים את שלשת סוגי החסה ברוטב של שמן זית וחומץ, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים קלות, מניחים על צלחת הגשה ועליהם מניחים נבטים ושעועית ירוקה מבושלת.
במחבת או בווק מקפיצים בשמן למספר דקות את נתחי העוף, פטריות ירדן ושמפיניון, עגבניות שרי, מוסיפים סויה, ג'ינג'ר, דבש ושום ושופכים את כל התערובת על הסלט הקר.
מקשטים את צלחת ההגשה מסביב בפרוסות תפוחי עץ ומגישים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- קניידלך (כופתאות קמח מצה) למרק [אבי מ.] - שתי גירסאות.
- טורטיות מקמח חיטה [אבי מ.] - את הטורטיה מכינים במקור מקמח תירס מיוחד (מסה הרינה), אולם ניתן להכין טורטיות גם מקמח רגיל.
- עוגת מוס שוקולד [אבי מ.] - עוגת מוס שוקולד קלילה, במתכון הוכנסו שינויים והסבר מפורט יותר
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- פילה מושט בתנור [קרן33] - הכי קל וטעים כמו באולמות. לא תפסיקו לקבל מחמאות
- קרם בוואריה [אבי מ.] - גירסת הקרם המקורית על בסיס קרם אנגלז, מתאים גם לפסח חלבי או לגירסת פרווה בהערות.
- לביבות בטטה אפויות [ניקי ב] -