סלט עוף חם ברוטב דבש
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
מרכיבים
לסלט:
מספר עלים מ-3 סוגי חסה: מסולסלת, חמאה ואדומה
1 כף נענע קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בן יין
1 תפוח עץ גרנד פרוס לפרוסות
1/2 כוס שעועית ירוקה מבושלת או מקופסה
לרוטב החם:
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
10 עגבניות שרי
חופן נבטים
1 כוס פטריות ירדן חתוכות לרצועות
1 כוס פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
2 כפות סויה
1 כף דבש
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף שום טרי קצוץ
2 כפות שמן זית לטיגון
מספר עלים מ-3 סוגי חסה: מסולסלת, חמאה ואדומה
1 כף נענע קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בן יין
1 תפוח עץ גרנד פרוס לפרוסות
1/2 כוס שעועית ירוקה מבושלת או מקופסה
לרוטב החם:
500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
10 עגבניות שרי
חופן נבטים
1 כוס פטריות ירדן חתוכות לרצועות
1 כוס פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
2 כפות סויה
1 כף דבש
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף שום טרי קצוץ
2 כפות שמן זית לטיגון
דרך הכנה
בקערה גדולה מתבלים את שלשת סוגי החסה ברוטב של שמן זית וחומץ, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים קלות, מניחים על צלחת הגשה ועליהם מניחים נבטים ושעועית ירוקה מבושלת.
במחבת או בווק מקפיצים בשמן למספר דקות את נתחי העוף, פטריות ירדן ושמפיניון, עגבניות שרי, מוסיפים סויה, ג'ינג'ר, דבש ושום ושופכים את כל התערובת על הסלט הקר.
מקשטים את צלחת ההגשה מסביב בפרוסות תפוחי עץ ומגישים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- סלט תירס [אבי מ.] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -
- סלט פלפלים [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- מרובעי ריבה ופירורים [אבי מ.] - מרובעי פירורי בצק פריך (שטרויזל) במלית ריבה.