פאי שוקולד סגור
שתי שכבות בצק פריך במלית שוקולד.

10 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
מרכיבים
לבצק:
1 חבילה קמח תופח (350 גר')
200 גר' מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה
למילוי:
1 כפית קפה נמס מומסת בכוס מים חמים
2 כוסות סוכר
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
3 כפות קקאו
50 גר' מרגרינה
5 חלמונים
5 חלבונים
1 חבילה קמח תופח (350 גר')
200 גר' מרגרינה
1 גביע שמנת חמוצה
למילוי:
1 כפית קפה נמס מומסת בכוס מים חמים
2 כוסות סוכר
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
3 כפות קקאו
50 גר' מרגרינה
5 חלמונים
5 חלבונים
דרך הכנה
- לערבב את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולחלק ל-2, לעטוף בניילון ולשמור במקרר עד לרידוד.
- לבשל על אש נמוכה את הקפה, הסוכר, השוקולד והקקאו עד להמסה של כל החומרים, להסיר מהאש.
- להוסיף ולהמיס את המרגרינה ולצנן, להוסיף לתערובת את החלמונים ולערבב היטב.
- להקציף לקצף יציב את החלבונים ולקפל לתערובת.
- לרדד חלק אחד של בצק לעלה עגול בקוטר גדול ב-6 ס"מ מגודל תבנית פאי 26, לשטח את הבצק על התחתית והדפנות של התבנית.
- לצקת את המילוי על תחתית הבצק.
- לרדד את חלק הבצק השני לעיגול בגודל התבנית , ולכסות את הפאי בעדינות תוך כדי חיבור והידוק שני חלקי הבצק בצדדים. לחורר עם קיסם את בצק כסוי הפאי,
- למרוח במעט חלב ולפזר מעט סוכר.
- לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד לגוון זהוב כהה.
- להוציא ולצנן על רשת צינון.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [אבי מ.] -
- התפו"א של motiat1 [motiat1] - תפו"א בשמן זית ורוזמרין
- ירקות מעורבים מוחמצים [אבי מ.] -
- עוגיות שוקולד ציפס [אורן בר] - תענוג ממכר
- עוגת תפוז [אורן בר] - עם תפוז שלם בפנים לארומה מושלמת
- קערות לחם [אבי מ.] - קערות לחם למרק או להגשת מטבלים או סלטים.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים