Pesto
תפריט
ש', 04 אפר 2020, 12:36
110442 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלפפון חמוץ נוסח אמריקאי

מלפפונים חמוצים בטעם מתקתק וריחני המזוהים עם המטבח האמריקאי בעיקר. הכנה מהירה וקלה.    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 10818   

* צילום להמחשה: By Nikodem Nijaki from Wikimedia Commons
מלפפון חמוץ נוסח אמריקאי
שימור והחמצה
דל קלוריות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מוחמצים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
כלי אחסון: צנצנת שימורים בעלת מכסה אטום
  • מלפפונים קטנים, מוצקים וטריים, בכמות למילוי הצנצנת
  • מים נקיים (לא מי ברז), למילוי כלי האחסון
  • מלח, 1 כף שטוחה לכל כוס מים
  • גרגרי פלפל שחור שלמים
  • ראש ציפורן אחד
  • כפית סוכר
  • 2-3 כפות חומץ בהיר (לא סינטתי)
  • ארבעה שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
  • שמיר כדי כף יד
דרך הכנה
  1. שוטפים היטב את המלפפונים.
  2. מחטאים את הצנצנת, פתח מעל הגז, או באמצעות מים רותחים (בזהירות לא להנחי על משטח קר מיד לאחר מכן).
  3. מניחים את הצנצנת על הצד ומכניסים את המלפפונים בשכבות, אחד על השני
  4. מעמידים את הצנצנת וזורקים לתוכה את פרוסות השום, הציפורן וגרגירי הפלפל
  5. מוסיפים כפית סוכר
  6. ממלאים מים עד הקצה כמעט, וסופרים כמה כוסות זה יוצא
  7. מוסיפים כף מלח שטוחה על כל כוס מים שהוכנסה
  8. סוגרים את המכסה ומנערים היטב עד שהמלח ימס, פותחים שוב.
  9. לקראת הקצה מוסיפים 2-3 כפות חומץ
  10. מעגלים את צרור השמיר ומהדקים מעל הכל
  11. סוגרים את המכסה היטב ומניחים בצד, לא רצוי באור ישיר, למען לא יעכירו המים
  12. לאחר 3-4 ימים ניתן להעביר לכלי אחסון במקרר, או להשאיר בחוץ.
הערות
אם במהלך הימים הבאים נצפית תסיסה, יש להרחיק ממקור אור ולשחרר גז מהצנצנת.
מומלצים מלפפונים צרים וקטנים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
4
לילי איקס, לא לימדו אותך שלא אומרים אייייכס על אוכל?... ובכלל, מי אמר שהחמוצים ה"מתוקים" האילה לא טעימים?...»»
3
ראובן מ. (עורך)
דווקא אני התאהבתי בסוג המגורד, המכונה "רליש". קצת מתוק, כולל ציפורן כמדומני.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יכול להיות, אבל יש שאוהבים את האיכס הזה, לא אוהבים...לא מכינים.
1
היתי בארה"ב כמה שנים ואין דבר יותר מגעיל מהחמוצים שלהם - למה חמוצים מתוקים? יש כאן כשל לוגי - חמוצים...»»
מלפפון חמוץ נוסח אמריקאי By , 2005-03-29T04:52:57+02:00 מלפפון חמוץ נוסח אמריקאי מלפפונים חמוצים בטעם מתקתק וריחני המזוהים עם המטבח האמריקאי בעיקר. הכנה מהירה וקלה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - כלי אחסון: צנצנת שימורים בעלת מכסה אטום מלפפונים קטנים, מוצקים וטריים, בכמות למילוי הצנצנת מים נקיים (לא מי ברז), למילוי כלי האחסון מלח, 1 כף שטוחה לכל כו... Instructions: שוטפים היטב את המלפפונים. מחטאים את הצנצנת, פתח מעל הגז, או באמצעות מים רותחים (בזהירות לא להנחי על משטח קר מיד לאחר מכן). מניחים את הצנצנת על הצד ומכ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר